Tuesday, March 1, 2016

Martisorul meu: o noua comanda pe LeFragrance.ro

V-am povestit cu ceva timp in urma despre primele doua comenzi de parfumuri pe care le-am facut pe site-ul LeFragrance.ro. Intrucat am fost foarte multumita atunci, am decis sa repet experienta, mai ales ca am vazut la ei in stoc un parfum care se gaseste foarte greu: Bottega Veneta Eau de Parfum, perfect sa mi-l fac cadou de Martisor. Am primit coletul prin curier a doua zi, in stare excelenta; produsul era impachetat in folie protectoare, totul era foarte ingrijit si ambalat cu atentie, iar in pachet se aflau si mostre gratuite (pe care LeFragrance le ofera in limita stocului disponibil).



Bottega Veneta EDP este un parfum fascinant, inspirat de pitorescul Italiei, cu note de piele (leather) si patchouli, echilibrate de bergamota, iasomie si muschi de stejar. Este un parfum elegant, sofisticat, diferit; androgin, dar senzual, luxos, dar discret, o expresie olfactiva a filosofiei de fashion Bottega Veneta. Eu sunt deja la a-3-a sticla, iar daca vreti sa aflati mai multe detalii despre el, o puteti face aici.

Parfumurile comandate de pe LeFragrance.ro sunt nou-noute, sigilate, exact asa cum le gasiti in magazine si cel mai important, sunt originale, 100% autentice. De altfel, LeFragrance are si un showroom pe care il puteti vizita daca va aflati in Bucuresti.

Adesea sunt intrebata de cititori de unde pot comanda online parfumuri originale, asa ca va recomand cu incredere LeFragrance.ro, eu sunt foarte multumita de ei, mai ales ca pot gasi pe site-ul lor atat ultimele noutati cat si parfumuri mai rare pe care nu le gasesc in alta parte. La comenzi de peste 300 de lei, aveti livrarea gratuita. Ca sa fiti mereu la curent cu ofertele Le Fragrance consultati zilnic pagina lor de Facebook si desigur site-ul lor unde veti putea afla si ultimele noutati pe care le puteti comanda, inclusiv ofertele de 1-8 martie pe care le puteti vedea aici.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...