Tuesday, March 3, 2015

Chloé Love Story: Noul Parfum 2015

O noapte petrecută în Paris. Muzică şi lumini strălucitoare. O mulţime de oameni. Şi ea. Noaptea este a ei. El o zăreşte imediat. Privirile li se întâlnesc. El este pur şi simplu fascinat de gingăşia ei, de eleganţa înnăscută. O alură sărutată de libertate şi graţie. Este Clémence Poésy. Radiantă în obiectivul lui Melanie Laurent. Love Story este o poveste modernă despre seducţie. Ea şi el. Drumurile li se întâlnesc, câteva cuvinte sunt murmurate…un moment superb.



  Esenţa seducţiei La baza gâtului ei, un talisman. Aroma fresh de neroli o aşează într-o aură de lumină. El o vede numai pe ea. Senzualitatea florilor de portocal îl atrage cu o forţă nebănuită. Feminitatea tulburătoare a florii de iasomie, floare a fericirii, o face mai irezistibilă ca niciodată. Pe pielea ei, aroma de cedru vibrează cu putere. O poveste de iubire florală, fresh şi sexy. O esenţă a seducţiei de neuitat. Sunt împreună, mai plini de viaţă ca niciodată. Oraşul le aparţine, şi noaptea la fel. El îi ia mâna într-a lui. Sunetul tocurilor ei pe trotuar, sunetul râsului lor răsunând printre pereţi, sunt secvenţe din povestea lor de dragoste. Lacătul devine simbolul iubirii pe care şi-o poartă. Parfumul ei. El încearcă să-l apuce, dar este doar al ei. O bijuterie preţioasă incoronată cu un metal rece, intensificat de forma unică, ondulată, a sticlei. Feminitatea naturală a panglicii înnodate neglijent pe o parte spune totul despre ea. Scoate la lumină moderna şi rafinata atitudine Chloé.


  Prima rază de lumină a zilei O barcă cu pânze ancorată sub Pont des Arts este casa lui. În momentul în care el deschide uşa, ea dispare, pentru că mai presus de toate, este liberă! Iubeşte viaţa, ideea de a iubi…când se va întoarce? Parfumul ei pluteşte în aer – mireasma unei poveşti de iubire.  Love story este expresia femeii libere. Femeia Chloé. Clare Waight Keller, Clémence Poesy, Mélanie Laurent, Innez van Lamsweerde, Anne Flipo…fiecare dintre ele şi-a încrustat viziunea proprie în cursul acestei poveşti – o declaraţie de feminitate, o proclamare a libertăţii.

  Love Story, noul parfum feminin de la Chloé, o poveste despre dragoste si despre Paris, a fost creat de Anne Flipo si contine note de flori de portocal, iasomie de Madagascar si neroli. Imaginea campaniei este actrita franceza Clémence Poésy. Love Story este disponibil in magazine din februarie 2015 ca apa de parfum in sticle de 30 ml, 50 ml, 75 ml.






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...