Monday, September 22, 2014

'Decât o Revistă' are nevoie de tine

Una dintre publicaţiile mele de suflet din România, Decât o Revistă, are nevoie de ajutorul nostru pentru a-şi continua un proiect  îndrăgit: Bucureșteanul. O serie de povești dedicate locuitorilor capitalei, Bucureșteanul aruncă o privire dincolo de meserii, statut social și, în general, aparențe. Croitorese, piloți de avioane, ciocolatieri, vânzători de ziare și de apă minerală, artiști și activiști, oameni diverși care ne inspiră prin poveștile de dragoste epice pe care le trăiesc și prin pasiunea cu care își urmează visul, dincolo de orice sacrificiu, fie că e propria brutărie sau mașinile de epocă. 

Rubrica a depășit demult matca redacției DoR, strângând în jurul său reporteri și fotografi la început de carieră care au acceptat să contribuie la Bucureșteanul. Astfel, seria Bucureșteanul este și o școală în care studenți și tineri jurnaliști învață rigorile documentării, scrierii și verificării.

Echipa Decât o Revistă are nevoie de sprijinul tău pentru a strânge fondurile necesare continuării proiectului Bucureșteanul cu articole noi in 2015 și pentru a susține alți tineri jurnaliști și fotoreporteri să fie mai buni.

Ca să susții Bucureșteanul, donează pe pagina Decât o Revistă de pe Galantom  http://fcb.galantom.ro/decatorevista1, pentru continuarea lui pe platforma The Big Lunch București, un eveniment organizat de Fundația Comunitară București.

Află mai multe aici

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...