Saturday, October 26, 2013

Katy Perry Noul Parfum Killer Queen Lansare Romania

Katy Perry lanseaza cel de-al treilea parfum al ei, Killer Queen, sub licenta Coty, acesta fiind primul parfum al lui Katy in colaborare cu Coty. Vestea buna pentru mine a fost ca noua esenta se vrea a fi diferita de primele doua parfumuri ale artistei. Vestea si mai buna: chiar este diferita!





Killer Queen este mai bun decat primele doua parfumuri ale artistei (marturisesc ca Purr si Meow nu m-au convins), iar parteneriatul cu Coty este o mutare inspirata pentru Katy. In ceea ce priveste parfumurile celebritatilor, Coty are un portofoliu impresionant ce include nume ca Beyonce, Jennifer Lopez, Lady Gaga, Sarah Jessica Parker,  Kate Moss, David Beckham, Halle Berry, cu posibilitati de manufacturare si distributie superioare oricarui alt competitor din acest segment de piata.

Killer Queen a fost descris ca o aroma nonconformista, jucausa, seducatoare, destinata femeilor puternice, independente, asa cum este Katy. Notele de varf sunt: fructe de padure, pruna si bergamota; cele de mijloc sunt exclusiv florale: iasomie, plumeria si celosia, iar notele de baza sunt patchouli, pralina si cashmeran (plumeria este o floare tropicala delicioasa, cunoscuta si sub numele de frangipani, celosia este o floare deosebita, viu colorata, originara din Asia, iar cashmeran este o nota ce reproduce olfactiv textura calda si senzuala a casmirului).


La prima pulverizare, Killer Queen se deschide cu notele fructate, indeosebi pruna si fructe de padure, insotite de un usor acord citric (care vine de la bergamota). Este un parfum cu note echilibrate, bine combinate, care nu se sufoca reciproc, astfel incat nu va trebui sa asteptati prea mult pentru notele de mijloc si cele de baza, ele se vor face simtite repede: combinatia florala este urmata de patchouli indulcit cu acordul de pralina. Killer Queen este un parfum puternic, persistent si FUN! Pentru mine a fost o surpriza frumoasa sa il descopar; cum spuneam si mai sus, Killer Queen este cu siguranta o imbunatatire fata de Purr si Meow, fiind cel mai bun parfum lansat de Katy pana acum.  

Killer Queen isi anunta sosirea ca un jucator important intr-o piata a parfumurilor de celebritati dominata pana acum de Beyonce, J.Lo si mai recent Lady Gaga. Intrebata care au fost sursele de inspiratie pentru Killer Queen, Katy Perry a mentionat parfumuri ca Thierry Mugler Alien si Tom Ford Black Orchid: "Am vrut sa aiba note florale dar si acel aspect gurmand, opulent. E sofisticat, misterios, senzual." Ca structura, Killer Queen se aseamana cu parfumuri ca Jimmy Choo sau Viktor & Rolf Flowerbomb, o combinatie de note fructate, cu acorduri de mijloc florale, totul asezat pe o baza de patchouli dulce.

O aroma nonconformista vine intr-o sticluta pe masura: inspirata de sceptrul unei regine si colorata intr-o nuanta intensa de rosu. Katy spune ca a fost inspirata de parfumurile Jean Paul Gaultier, cunoscute pentru ambalajul lor neconventional, greu de uitat: "E o sticla pe care vrei sa o pastrezi chiar si dupa ce ai terminat parfumul, sa o asezi pe un raft ca element decorativ. Am vrut un ambalaj care sa iasa in evidenta."



Killer Queen este disponibil in sticle de 30 ml, 50 ml si 100 ml, apa de parfum. 

 
Product provided for review by Coty Romania. I was not paid for this review. All opinions are my own and 100% honest.

16 comments:

Gina said...

Katy Perry Firework e melodia mea preferata cu Katy :)

Gina

RamonaP said...

Roar!!!

Luiza said...

I kissed a girl

Unknown said...

Melodia mea preferat este BY THE GRACE OF GOD,de pe noul album PRISM <3

Hossu Adriana said...

Melodia mea preferata este I kissed a girl.

Anonymous said...

Melodia preferata: Last Friday Night :D

Roxi.C said...

Melodia mea preferata e Hot n Cold

ionica petrescu said...

imi place melodia cea noua:Roar,e superba si katy la fel;)mi.as dori tare mult sa incerc parfumul acesta minunat.

petrescu valentina said...

katy perry este o cantareata frumoasa,imi plac melodiile:y kissed a girl si roar,iar de parfumul killer queen nu mai pomenesc,numai cum arata e super,sticluta,forma ei,dopul auriu,deci sigur ascunde o mireasma absolut ametitoare,demn cu totul de o regina,asa precum katy perry:) frumos gestul tau cu acest concurs,oferind sansa unica unei fete de a testa acest parfumel :) mult succes cu blogul si pagina de facebook ;) p.s:y want this perfume,please:))

Unknown said...

"Roar" imi place la nebunie

Diana said...

Cred ca as alege Firework

Alina Dima said...

Melodiile mele preferate de la Katy sunt I Kissed A Girl, Roar si Walking On Air.

Anonymous said...

"Walking on air" si "Part of me" sunt doua dintre piesele preferate.

FineNotes said...

I kissed a girl si Firework. Eva ma numesc.

Libelula84 said...

Melodia mea preferata este "Peacock". pe Fb am dat like cu Claudia Grigore. Multumesc.

Simona Pavel said...

In topul listei mele de preferinte Katy Perry sunt melodiile: Firework, Wide Awake, Thinking Of You. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...