Thursday, July 9, 2015

Prima mea comanda de parfumuri pe LeFragrance.ro

       Multi cititori m-au intrebat de unde pot cumpara in siguranta parfumuri de lux online la preturi accesibile in Romania. Dupa o perioada de 'cercetare' in care am urmarit mai multe magazine online, cel care mi-a atras atentia a fost LeFragrance.ro



       Zis si facut: am decis sa plasez o comanda pe site. Am ales doua parfumuri pe care le cunosteam deja, le mai avusesem cu ani in urma si imi doream sa le achizitionez din nou, pentru ca imi era dor de ele: Prada L'Eau Ambree, un parfum ambrat, dar foarte delicat, si Balenciaga L'Essence, un amestec lejer de note lemnoase, violete si piele (leather). Inainte de a plasa comanda, am dat telefon pentru a afla mai multe detalii legate de livrare. Personalul a fost extrem de amabil si receptiv, coletul a plecat de la ei cateva ore mai tarziu (pentru ca facusem comanda pana la pranz) si l-am primit a doua zi.

       Mi-a placut faptul ca parfumurile au fost bine impachetate, cutia a ajuns la mine in stare impecabila si in pachet au fost incluse si doua mostre bonus. Parfumurile sunt 100% autentice, le folosesc deja de ceva timp si nu am nicio indoiala, mai ales ca sunt doua parfumuri pe care le cunosc bine.

       Pe ansamblu sunt foarte multumita de experienta pe care am avut-o cu LeFragrance.ro pana acum si va recomand sa ii incercati si voi. Eu sunt deja la a-3-a comanda si ma bucur ca am gasit in Romania un magazin online de parfumuri originale, un loc de incredere si cu preturi accesibile. Veti gasi la ei pe site atat parfumuri clasice cat si noutati, plata o puteti face online sau ramburs la livrare, iar daca aveti nevoie de un sfat sau de o recomandare, personalul va sta la dispozitie prin telefon sau chat online, pe site. In cazul in care locuiti in Bucuresti, puteti face o vizita la showroom LeFragrance ca sa alegeti in persoana parfumul preferat, mai multe detalii gasiti pe site.




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...